Un polițist din Dâmbovița acuză că a fost agresat în fața casei. Agresorii au fost reținuți

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Un poliţist din Dâmboviţa, de 35 de ani, ar fi fost bătut  de rudele unei femei care intrase cu BMW-ul în maşina lui, parcată la poartă. Deși poliţistul şi-a chemat colegii  în ajutor, agresorii au continuat să îl lovească şi să îl ameninţe cu moartea.

Polițistul şi-a scos certificat medico-legal şi va necesita îngrijiri medicale, potrivit observatornews.ro.


Doi suspecţi au fost reţinuti. Este vorba de două persoane care ar fi intrat peste polițist în curte şi l-ar fi lovit de mai mute ori cu pumnii şi picioarele. Suspectii sunt prezentați la Parchetul Judecătoriei Târgovişte pentru o cerere de mandat de arestare pentru  30 de zile.


Polițistul susţine că maşina lui a fost lovită noaptea de o şoferiţă care ar fi chemat ajutoare. Ei au intrat în curte peste omul legii şi l-au lovit. Agentul afirmă că au vrut să îi lovească și soţia. Agresorii neagă acuzațiile. Ei spun că nimeni nu l-a lovit pe poliţist, fiind  vorba despre o neînţelegere.

“Pe parcursul zilei de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați de 25 și 45 de ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 00.10, pe fondul unui conflict generat de producere a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, bănuițîi ar fi amenințat și agresat, fizic un bărbat de 35 de ani, și ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestuia.

Pe parcursul acestei zile, 28 decembrie, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmării penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a comunicat IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here