Un polițist aflat în timpul liber a salvat un șofer căruia i s-a făcut rău la volan. Mașina în care se afla victima a luat foc

sursa: IPJ Galati
sursa: IPJ Galati

Un bărbat din judeţul Galaţi a ajuns, miercuri, în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău la volan și a ieșit cu maşina în decor pe DN 26D. Primul care a  intervenit la locul accidentului este un poliţist aflat în timpul liber. Aceasta a reușit să scoată victima chiar înainte ca mașina să ia foc.  

Potrivit IPJ Galați, accidentul rutier s-a produs marți, în jurul orei 12,15, pe DN 26 D. Un autoturism, care circula dinspre comuna Vânători către municipiul Galați, a părăsit partea carosabilă, a acroșat un copac ornamental, de pe marginea drumului, și s-a oprit în câmp. În spatele autoturismului circula, cu mașina personală, un polițist aflat în timpul liber.

„Acesta a oprit și a mers imediat la autoturismul avariat, sunând totodată la 112, pentru a solicita ajutor. Apoi, împreună cu alte persoane aflate la locul accidentului, a scos din autoturism conducătorul auto care se afla în stare de inconștiență. La scurt timp, autoturismul a luat foc, incendiul fiind lichidat de pompierii ajunși la fața locului. Bărbatul, de 64 de ani, aflat la volan, a fost transportat la spital, din primele verificări rezultând că i s-ar fi făcut rău, în timp ce conducea, și ar fi pierdut controlul direcției”, a transmis IPJ Galați.  

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here