Un bărbat a fost împușcat în picioare de polițiști, pe un câmp din județul Galați

Un șofer drogat și fără permis, nu a oprit la somația polițiștilor, și a fost împușcat în picioare, pe un câmp din județul Galați. El a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 10:30, în localitatea Valea Mărului, din județul Galați. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au observat în trafic pe DJ 251, circulând din direcția municipiului Tecuci către localitatea Valea Mărului, un autoturism la volanul căruia au recunoscut un bărbat despre care știau că are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Ca urmare, au făcut semnal de oprire autoturismului, dar bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia.

După câțiva kilometri, bărbatul a abandonat mașina la o stație peco și împreună cu o altă persoană din autoturism au fugit pe câmp, în direcții diferite. Polițiștii au continuat urmărirea conducătorului auto pe jos, aproximativ un kilometru, l-au somat pe acesta să se oprească, executând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, după care au tras în direcția lui, rănindu-l la picioare.

La fața locului, s-a stabilit identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Tecuci.Polițiștii l-au testat atât alcoolscop, cât și pentru consumul de substanțe interzise, în acest din urmă caz rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Cel în cauză avea permisul reținut, fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here