Udrea se bucură pentru achitarea lui Tăriceanu: A avut şansa să fie judecat de magistraţi care nu sunt controlaţi de SRI

Udrea se bucură pentru achitarea lui Tăriceanu, fotografie de familie cu Elena Udrea
Elena Udrea se bucură pentru achitarea lui Tăriceanu

Elena Udrea se bucură pentru achitarea lui Tăriceanu. Fostul ministru al Turismului spune că achitarea definitivă a lui Călin Popescu Tăriceanu a fost dată de un complet de la instanţa supremă care nu este controlat de SRI.

„Mă bucur pentru domnul Tăriceanu, că a fost achitat într-un proces nedrept, unul dintre cele multe instrumentate de statul paralel împotriva adversarilor politici, sau oameni de afaceri, sau lideri de opinie, sau jurnaliști ori patroni de presă etc. Din fericire, a avut șansa să îi fie judecat dosarul de un Complet format de unii dintre cei mai integri judecători de la ICCJ și care nu sunt controlați de către SRI. Eu nu am avut această șansă, spre exemplu. Nu le dau numele, pentru că nu vreau să îi expun”, a scris, pe Facebook, Elena Udrea.

Udrea îl și taxează pe Tăriceanu, catalogând drept ipocrite intervențiile televizate ale șefului Senatului împotriva abuzurilor făcute de statul paralel, câtă vreme nu a încercat să schimbe nimic.

„Domnul Tăriceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului ALDE, Tudorel Toader. Să facă dreptate celor condamnați de Completele de 5 constatate ilegale de CCR, care nu mai erau în termen să depună Contestație la executare și, care încă sunt în pușcării și se uită cu speranță la domnul Tăriceanu, al doilea om în stat, când vorbește de luni de zile despre ordonanța reparatorie, care nu a mai venit… Ba chiar i-a luat apărarea și ne-a spus că el consideră că Toader a făcut mult pentru consolidarea statului de drept. Și altele pe care nu le amintesc acum, pentru că nu e spațiu suficient. În concluzie, multe vorbe, puține fapte…că de, e an electoral”, a mai scris Udrea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here