Udrea dată în urmărire naţională! A fugit a doua oară din ţară

Polițiștii au plecat de la casa Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului, condamnat la șase ani de detenție în dosarul Gala Bute, nu era acasă.

Oamenii legii au mers să o ridice să o ducă la penitenciar. Udrea a fost dată în urmărire națională și mai apoi internațională dacă nu se predă la poliție astăzi.

CITEŞTE ŞI: Poliţia nu o găseşte pe Elena Udrea: Ar fi fugit din ţară!

Elena Udrea și-a aflat o primă condamnare definitivă: 6 ani de pușcărie în celebrul dosar „Gala Bute”! Femeia care își cumpăra poșete de sute de mii de euro pe vremea când era ministru în mandatul lui Emil Boc nu a mai așteptat sentința judecătorilor și a fugit din România. Este a doua oară când Udrea fuge din țară.

Când a apărut ultima dată în public

Udrea a apărut ultima dată în public pe 29 martie, când i-a luat apărarea lui Traian Băsescu, după ce ÎCCJ a decis că fostul președinte a fost turnător la Securitate. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o. Potrivit unor informații, Udrea a fugit din țară prin Vama Giurgiu, cu mașina. Ea urmează să fie dată în urmărire națională și internațională și va fi emis și mandat de arestare pe numele ei.

De altfel, Udrea a făcut arest preventiv în acest dosar atât în România, cât și în Costa Rica, unde fugise ca să scape de pușcărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here