Tribunalul Bucureşti: Patronii Clubului #Colectiv rămân încă 30 de zile în arest preventiv

Directoare în Comisia de Acreditare a Spitalelor, condamnată la închisoare

ColectivCei trei patroni ai clubului Colectiv rămân în arest pentru încă 30 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti a admis miercuri contestaţia procurorilor împotriva deciziei din 27 noiembrie a Judecătoriei Sectorului 4, prin care se dispusese ca ei să fie cercetaţi în arest la domiciliu.

Instanţa a admis contestaţia procurorilor, a desfiinţat decizia din 27 noiembrie a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti şi a dispus prelungirea măsurii de arest preventiv în cazul celor trei patroni ai Clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, pentru încă 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Judecătoria Sectorului 4 respinsese vineri cererea procurorilor Parchetului instanţei supreme de prelungire a arestului preventiv pentru Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, patronii Clubului Colectiv, acuzaţi de ucidere din culpă în urma incendiului din 30 octombrie care a cauzat moartea a 60 de persoane. Însă, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) au contestat decizia instanţei.

Cei trei patroni ai Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, sunt arestaţi preventiv din 3 noiembrie, fiind acuzaţi de ucidere din culpă în cazul incendiului din 30 octombrie din clubul din Capitală, într-un dosar instrumentat de PICCJ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here