Trei români au spart o tutungerie în Italia și au plecat cu 20.000 de euro

O echipă de carabinieri din Cremona și Crema, ambele situate în regiunea Lombardia, au reușit să aresteze trei bărbați care au dat o spargere la o tutungerie, de unde au furat produse și bani în valoare de 20.000 de euro.

Jurnaliștii italieni spun că e vorba despre trei cetățeni români, care au între 29 și 33 de ani. Carabinierii i-au oprit în timp ce mergeau într-o mașină Land Rover Discovery. După ce au percheziționat mașina, înregistrată pe numele unui alt român, care era cu ei, oamenii legii au găsit diferite produse furate din tutungerie.

Carabinierii au descoperit 250 de cartușe de țigări de diferite mărci, 40 de pachete de lozuri de răzuit, diferite scule care, foarte probabil, au fost folosite pentru a pătrunde în exercițiul comercial, precum și suma de 190 de euro în numerar.

În urma acestor descoperiri, forțele de ordine au deschis o anchetă și au descoperit astfel că produsele fuseseră furate în cursul nopții de luni spre marți dintr-o tutungerie din Viadana, o localitatea din provincia Mantova.

Proprietara tutungerie a recunoscut produsele furate, iar din constatările făcute de anchetatori reiese că valoarea bunurilor furate se ridică la circa 20 000 de euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here