Tragedie rutieră în județul Dâmbovița

Foto: SMURD
Foto: SMURD

Cinci persoane au fost rănite pe un o șosea din comuna Bilciureşti din județul Dâmbovița ,în urma ciocnirii frontale a mașinilor în care se aflau. 

Patru din cei cinci accidentați se duceau la o înmormântare, fiind membrii unei fanfare care trebuia să cânte la cortegiul funerar. Șoferul unei mașini, în vârstă de 56 de ani,  ar fi intrat pe contrasens într-o curbă. lovind puternic o camionetă. Şoferul camionetei, de 49 de ani, spune că nu a putut evita impactul. 

Membrii fanfarei au fost transportați la spital. Pompierii au intervenit la locul accidentului soldat cu 5 victime, toate conștiente. Cinci persoane au fost rănite în urmă accidentului, un pasager din camionetă și patru aflate în autoturism.

Două  persoane care aveau răni grave au fost preluate de echipajele de ambulanță și transportate la un spital din București. Celelalte trei victime au ajuns la spitalul judeţean din Târgovişte.

Poliţiştii, care au ajuns la faţa locului,  au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ei  urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here