TIMIŞOARA: Se reiau plimbările gratuite pe lacul Surduc

Lacul Surduc
Foto: Youtube

Din 1 mai vor fi reluate plimbările gratuite cu ambarcațiunea electrică Eco Timiș.

Turiștii sunt invitați să descopere arealul în care se află cel mai mare lac din județ, să petreacă mai multe zile făcând plajă, drumeții, vizite la obiectivele turistice din zonă.

Gospodăria lui Mihai Iamandi

Oaspeții pot găsi locuri de campare pe malul lacului sau cazare la pensiuni și căsuțe pe malul lacului. Pot face picnic sau pot servi masa în locațiile deschise în localitățile Zolt, Fârdea, Gladna Română sau Dumbrava. Serviciilor de ospitalitate din zonă li se adaugă din acest an și cele oferite în Gospodăria lui Mihai Iamandi din Zolt, acolo unde turiștii pot servi un prânz tradițional cu specific local și nu numai.

Cursele cu catamaranul electric vor avea loc până în 25 septembrie, în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 16:00. Pentru grupurile mai mari de opt persoane se recomandă programări la numerele de telefon 0721 779 225 și 0720 851 517.

Catamaranul este acostat pe malul lacului Surduc, iar accesul public al turiștilor la îmbarcare și debarcare se face de pe drumul public spre lac, marcat de indicatoare Eco Timiș, transmite RADIO TIMIŞOARA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.