Tatăl femeii ucise de rechin: „Stăteam în friguri, că poate e altcineva”

FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Părinții femeii de 44 de ani, din Suceava, care și-a pierdut viața în Egipt, după ce a atacat-o un rechin, au spus că au aflat de la televizor și au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor.

Roxana era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava. Era pentru a treia oară când mergea în vacanță în Hurghada, Egipt.

„Te apucă, așa, o stare, care e greu de stăpânit. Şi ăsta a fost într-adevăr momentul în care, i-am zis la un moment dat, la o adică renunțăm. Dă-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro cât e pretul, dă-i la Dumnezeu sfântul. „Nu”, zice, „trebuie să mă duc să mă relaxez”, a povestit tatăl Roxanei, pentru Digi24.

Părinții au fost înștiințați de polițiști despre tragedie. „La ora 15:00 am văzut noi prima oară știrea pe TV, dar fără multe date. Că… „o româncă”. „O româncă” a pățit așa și așa… „a fost atacată de rechini” și nu stiu ce…

După circa o oră „o româncă de 40 de ani”. A dat vârsta. După altă oră, sau jumătate de oră, a venit poliția la ușă. Au cerut date suplimentare aparținătorilor. Oricum, fiind ultima zi în care ea putea să înoate, vă dați seama, tot bagajul era pregătit, și a făcut ultima baie. Practic a fost ultima baie.

După ce au luat datele polițiștii, tot duminică vorbesc, m-a sunat consulul. M-au avertizat polițiștii că „o să vă sune din Egipt” ambasadorul, consulul, cine o fi… Și într-adevăr așa a fost. Mi-a confirmat clar că este vorba de fata noastră. Dacă până atunci stăteam în friguri și… poate e altcineva… Așa, a venit poliția, după aceea și consulul a sunat…”, a declarat tatăl Roxanei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here