Călin Popescu Tăriceanu nu vrea să comenteze noul episod TeleormanLeaks. „Eu nu sunt vânător”

TeleormanLeaks

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă, după ce Rise Project a publicat un nou episod TeleormanLeaks cu imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD, că nu ar partipa la astfel de evenimente.

Chestionat de jurnalişti dacă ar participa la partide de vânătoare, aşa cum apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD în imaginile făcute publice de către cei de la Rise Project, Călin Popescu Tăriceanu a negat. ”Nu, eu nu sunt vânător”, a răspuns preşedintele ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu nu a dorit să comenteze mai mult pe marginea partidelor de vânătoare ale şefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD. „Eu nu sunt aici venit ca să stau să comentez ce face nu ştiu cine, vântoarea PSD-ului. Vorbiţi cu cei de la PSD şi vă dau lămuiri. Ce vrei să spun eu despre vânătoarea care a apărut?”, a spus Tăriceanu despre TeleormanLeaks.

Preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general ALDE Daniel Chiţoiu, preşedintele OFLDE Graţiela Gavrilescu, europarlamentarul ALDE Renate Weber, au participat sâmbătă la Braşov la evenimentul „Cariera politică a femeilor ALDE”. Evenimentul a fost realizat de europarlamentarul Renate Weber, cu sprijinul Grupului ALDE din Parlamentul European.

Rise Project a publicat un nou episod TeleormanLeaks

Rise Project a publicat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD, printre care Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu, Dan Nica, Dumitru Buzatu, Marian Oprişan.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiş, director general al Tel Drum, Mircea Vişan, director tehnic al Tel Drum, Dacian Pene, fost director de mecanizare la Tel Drum.

LĂSAȚI UN MESAJ