Tânăr din Dâmbovița, reținut pentru cumpărarea unei mașini cu bani falși

catuse

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Dâmboviţa, acuzat că a cumpărat o maşină cu bancnote false de euro, a fost arestat preventiv. În urma percheziţiei efectuate la locuinţa acestuia, anchetatorii au găsit peste 5.000 de euro în bancnote falsificate.

”La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii falsului de monedă, fiind puse în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dâmboviţa, la locuinţele unui bărbat, de 22 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Astfel, în 10 noiembrie, într-o societate comercială situată pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, bărbatul ar fi pus în circulaţie bancnote false, în euro. El le-ar fi înmânat că bancnote autentice persoanei vătămate, reprezentând contravaloarea preţului stabilit în cadrul unui contract de vânzare-cumpărare a unui autoturism. ”În urma desfăşurării percheziţiilor la locuinţele acestuia, a fost descoperit şi indisponibilizat autoturismul însuşit de către persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor, dar şi 5.170 de euro, din tipul de fals cunoscut la nivel european PROP-COPY”, a mai transmis Poliţia Română.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.