Primarul Florea aruncă sute de mii de euro pe ornamentele de Crăciun

Târgu Mureș

O primărie din România a lansat încă de acum o licitaţie publică pentru achiziția ornamentelor luminoase de iarnă, la o valoare estimată de aproximativ 214.000 de euro.

Primarul Dorin Florea a replicat că nu știe cu exactitate suma. Dar că cea vehiculată de presă este una „rezonabilă” și că „nu se întâmplă ca suma estimată să fie cea cheltuită”.

Dorin Florea: „Chiar nu ştiu suma ”

 Primarul oraşului Târgu Mureş, Dorin Florea a precizat că, dacă este vorba despre suma avansată în presă, atunci „este o sumă rezonabilă” vizavi de de informația publicată de Știri de Mureș.

Chiar nu ştiu suma. Când spui că estimezi în buget ce vrei să faci, se prezintă acest lucru Consiliului Local. Care este dominat de UDMR. Iar eu nu am şi nu am avut niciodată o majoritate de partea mea. Dacă s-a acceptat suma asta, eu vă spun că este o sumă rezonabilă. Dar niciodată nu se întâmplă ca suma estimată să fie cea cheltuită”, a explicat Dorin Florea, care este de 20 de ani în aceeaşi funcţie.

Nu am nimic de ascuns. Sunt chirurg de profesie, nu am venit aici pentru că îmi era foame”, a declarat  Dorin Florea, primar Târgu Mureş, pentru Libertatea,

„Totdeauna, primăriile îşi fac sanie vara şi iarna îşi fac trăsuri”

Primarul din Târgu Mureş a adăugat apoi că nu îl preocupă asemenea lucruri. „Consilierii au hotărât aceasta, treaba lor. Consilierii sunt din UDMR, în coaliţie cu PSD şi Salvaţi România. Ei sunt majoritari şi sunt o coaliţie împotriva mea. Ei fac jocurile, ei pun viceprimarii”, susține edilul.

„Totdeauna, primăriile îşi fac sanie vara şi iarna îşi fac trăsuri. Noi avem ornamente de 20 de ani. Este vorba despre o licitaţie. Ca să porneşti o licitaţie, trebuie să iei în calcul şi că te poţi trezi cu o contestaţie. Vine vacanţa judecătorească, nu te poţi judeca şi te trezeşti toamna că nu ai cum să te apuci. Noi ne pregătim din timp.”, a declarat Dorin Florea, primar Târgu Mureş

Citiți și : UE o anunta pe Monica Anisie ca sunt bani europeni pentru digitalizarea educatiei in Romania 37 de miliarde de euro

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here