Strângere de ajutoare pentru Ucraina în Piața Universității și marș către Ambasada Rusiei 

Ucraina
Foto: Facebook/Asociația „21 Decembrie 1989”

Asociația „21 Decembrie 1989” a solicitat și obținut aprobarea organizării unei acțiuni publice umanitare, în vederea strângerii de ajutoare ce urmează a fi trimise în Ucraina.

Organizatorii roagă pe cei ce doresc să participe prin donaţii, să aducă după posibilități :

-produse alimentare neperisabile, apă, sucuri, produse igienico-sanitare, îmbrăcăminte, pături, lenjerie, prosoape și nu în ultimul rând jucării.

„Susținem libertatea și democrația în Ucraina”

„Solicităm respectuos ca darurile pe care le veți aduce să fie noi și ambalate, pentru a ajunge în cele mai bune condiții la cei aflați în mare nevoie.

Acțiunea umanitară „Susținem libertatea și democrația în Ucraina”, va avea loc sâmbătă 05.03.2020 în Piața Universității, în fața Teatrului Național între orele 14 -18.

La ora 18.00 participanții vor porni în marș către Ambasada Rusiei  la București, pentru a protesta împotriva invaziei criminale a armatei rusești împotriva poporului ucrainean.

Prin agresiunea ordonată de Vladimir Putin împotriva statului independent ucrainean, Rusia, precum și conducătorii ei militari și civili, trebuie să răspundă în faţa instanțelor internaționale pentru faptele săvârșite, încadrate ca fapte contra umanității”, se arată într-un comunicat al Asociației „21 Decembrie 1989”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here