Stare de alertă încă 30 de zile. Terasele, cluburile, barurile din Dâmboviţa, Galaţi şi Municipiul Bucureşti deschid la orele 06.00 până la 24.00

Foto,. sursa: pixabay.com

Stare de alertă pentru încă 30 de zile. Terasele, cluburile, barurile din judeţele Dâmboviţa, Galaţi şi Municipiul Bucureşti deschid la orele 06.00 până la orele 24.00.

Guvernul a adoptat, vineri, Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă cu 30 de zile,. Iar secretarul de stat Raed Arafat a precizat că sunt ”modificări minime” şi nu se vor impune restricţii suplimentare.

Mai puţină distracţie in unele judeţe

Conform Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pe baza căreia a fost adoptată decizia Executivului, activitatea la terasele, cluburile, barurile de la nivelul judeţelor Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi Municipiul Bucureşti nu poate începe înainte de orele 06.00. Activitatea nu poate depăşi orele 24.00. Ultima comandă poate fi preluată cel târziu la orele 23.00. Documentul a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Modificări minimale

„În urma aprobării hotărârii CNSU, venim cu Hotărârea de Guvern care propune prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă. Sunt modificări minimale, fără restricții suplimentare”, a spus secretarul de stat Raed Arafat.

Premierul Ludovic Orban și-a dat acordul și a spus că acesta este primul punct pe ordinea de zi a ședinței de Guvern, potrivit .news.ro.

HG 668 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 a fost publicată în Monitorul Oficial.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here