Spațiul comercial din Piața Miniș, construit de consilierul general Petre Chirică

consilierul general PSD Petre Chirică, centru comercial la Piața Miniș
Copacii au dispărut peste noapte de pe terenul retrocedat

Consilier general PSD Petre Chirică construiește un spațiu comercial cu regim de P+1 pe un teren lipit de Piața Miniș. Spațiul verde a fost distrus complet după ce terenul a fost retrocedat, potrivit Investigații Sector 3.

Cetățeanul a relatat pe larg despre retrocedarea cu cântec din Piața Miniș, teren de pe care au fost tăiați mai mulți arbori. Chirică nu a menționat în declarația de avere existența acestui teren.

copac tăiat la Piața Miniș

Terenul în cauză fusese amenajat atât de fostul cât și de actualul Negoiță cu bănci și mese la care pensionarii și nu numai jucau șah și table. Zona de la Piața Miniș este extrem de animată când nu plouă, în afară de jucătorii propriu-ziși, mulți dintre ei veniți cu câinii în lesă, fiind prezenți și nelipsiții chibiți.

Petre Chirică nu a putut fi contactat pentru a-și spune punctul de vedere.

Cine este consilierul general PSD Petre Chirică

Consilierul general PSD Petre Chirică nu s-a remarcat prin activitatea depusă în slujba bucureștenilor, ci prin comportamentul grobian.

În martie 2017, la o ședință a Consiliului General al Municipiului București, prezidată de Gabriela Firea, viceprimarul Bucureştiului, Aurelian Bădulescu, i-a spus unei consiliere USR, Raluca Teodor, că „a lucrat în baruri în Anglia și că a fost prostituată”, conform declarațiilor acesteia. Femeia s-a ridicat în fața Consiliului General, ca să reclame acest lucru, moment în care niște colege au început s-o filmeze. În scenă a intrat consilierul PSD Petre Chirică, care a bruscat-o pe una dintre femei și i-a aruncat mobilul. Ulterior, Chirică a lovit-o peste cap cu un set de documente.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here