SPANIA. O româncă acuză un polițist de violență: „Nu puteam să respir!”

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Un polițist din Mallen, Spania, este acuzat de o româncă de abuz fizic. În apărarea sa, acesta susține că româncă, aflată la volanul unei mașini, l-a târât aproximativ 8 metri, agățat de ușa autovehiculului.

Șoferița româncă a fost amendată pentru că a parcat neregulamentar în Plaza de Espana din Mallen. Un proces de agresiune fizică a început la Tribunalul din Zaragoza. Românca spune că polițitul i-ar fi sucit încheietura mâinii pentru a o scoate cu forța din mașină, potrivit heraldo.es.

Polițistul a spus în fața magistraților și versiunea sa: „Luam notițe și o femeie a venit țipând. A început să spună: Iar mă amendezi. Sunteți niște polițiști de rahat, denunțați numai români, sunteți drogați. (…) Mi-a spus că trebuie să plece la muncă și nu mi le-a dat.

Am avertizat-o că, dacă nu face acest lucru, va trebui să o amendez pentru încălcarea legii privind siguranța publică pentru că nu s-a identificat. Femeia a urcat în mașină, a pus cheia în contact și a plecat. În timp ce eu eram aplecat spre ușă și mi-am întins brațul în încercarea de a opri vehiculul, cerându-i să oprească, dar am căzut. Când m-am ridicat am strigat după partenerul meu”, a povestit acesta în fața instanței.

Românca are doi martori care au spus judecătorilor că nu au văzut nicio luptă între polițist și șoferiță, dar l-au văzut pe omul legii agitâdu-se și clătinându-se. De asemenea, au observat că mașina s-a deplasat câțiva metri înainte, când polițistul avea jumătate din corp înăuntru.

„Și-a băgat corpul înăuntru ca să ia cheile și să mă scoată din mașină. Îl împingeam ca să-l dau jos de pe mine, pentru că mă ținea imobilizată și nu puteam să respir, iar el mi-a răsucit brațul”, a spus românca.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.