Şoşoacă solicită din nou ieşirea României din UE: Iar tu Ursula, la pușcărie! Jos Guvernul!

Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă susține ieșirea României din Uniunea Europeană.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă şi Simion, făcuţi praf de Codrin Ştefănescu: Românii s-au săturat de circ, foame, frig, sărăcie și umilințe după umilințe

Senatoarea Diana Șoșoacă susține ieșirea României din Uniunea Europeană. Intrată într-un con de umbră, în contextul scandalurilor în care a fost implicată în ultimele luni, Șoșoacă a găsit ocazia perfecta de a-și promova ideeile anti-europene la mitingul organizat de AUR.

Ea a cerut nici mai mult, nici mai puțin decât declanșarea procedurilor pentru RoExit. Mai mult, a insistat că va lua bogățiile înapoi, fără să spună care sunt acestea și că o va trimite pe Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene la pușcărie.

Ce a spus senatoarea

„Vă place în Uniunea Europeană? Vă place că ne-au furat tot? Vă place să mâncați gândaci? Vă plac prețurile la utilități? Vă place cine vă conduce? Și atunci, ce vrem noi? Roexit! Roexit! Roexit! Roexit! Dar cu o condiție: să ne înapoieze tot ceea ce ne-au luat! Pentru că ne-au furat toate bogățiile țării. Ne-au furat copiii. Avem o jumătate de țară în afara granițelor țării. 10 milioane de români sunt în afara granițelor țării. De aceea, îi spun lui Ursula că ne vom lua toate bogățiile înapoi. Iar tu Ursula, la pușcărie! Jos Guvernul, jos Guvernul, jos Guvernul”, a strigat Diana Șoșoacă la mitingul lui George Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here