Şoşoacă pleacă la mare ca să-l oftice pe vllogerul care a jignit femeile: Pentru a-i strica viața lui Buhnici, cel fără de sutien, și cipatul!

Senatoarea Diana Şoşoacă va merge la mare doar pentru a-l oftica pe George Buhnici care a jignit femeile care nu merg la sală.

Diana Șoșoacă a declarat într-o emisiune TV că nu ar fi vrut să meargă la mare, dar „pentru a-i strica viața lui Buhnici, cel fără de sutien, și cipatul, chiar o să mă duc la mare să mă simt atât de fericită. O să mă plimb, o să mă distrez… „

În atenţia CNA

George Buhnici, vloggerul care a stârnit un val de revoltă în mediul online prin declaraţiile jignitoare la adresa femeilor cu vergeturi care apar pe plajă, se află în vizorul Consiliului Naţional al Audiovizualului.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, scandal URIAŞ: Îl acuză de trădare pe ministrul de Externe!

Monica Gubernat a informat în cadrul şedinţei CNA organizată, joi, că se va autosesiza în cazul scandalului produs de fostul jurnalist. George Buhnici este primul vlogger care intră în atenţia CNA. „Pentru că avem o nouă lege şi pentru că George Buhnici este vlogger, mă voi autosesiza în acest caz”, a declarat Monica Gubernat la finalul şedinţei, fără a oferi alte amănunte, conform Paginademedia.ro. Fiind contactată de jurnalişti, Monica Gubernat a menţionat că CNA va „verifica declaraţiile lui George Buhnici, acea reacţie pe care a dat-o în urma incidentului şi vom vedea dacă sunt încălcări pe contul lui de vlogger”. Însă, membra CNA nu a putut oferi o dată exactă, însă a afirmat că raportul va intra pe ordinea de zi imediat ce va fi finalizat. Conform unei noi legi, CNA poate sancţiona şi vloggeri. Momentan, sunt necesare unele proceduri juridice. După ce este republicată în Monitorul Oficial, CNA va putea aplica sancţiuni. Termenul legal pentru republicarea legii în Monitorul Oficial este de 45 de zile de la publicarea iniţială, care s-a petrecut pe 30 iunie 2022.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here