Şoşoacă nu participă la nunta lui George Simion şi iese la atac: Eo chestie artificială! După mine, e campanie electorală!

Diana Șoșoacă a decis să nu participe la nunta fostului ei coleg de partid, George Simion. Senatoarea independenta a declarat că nu poate merge la nunta liderului AUR, spunând și motivul pentru care a luat această hotărâre.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă a RĂBUFNIT: Ciucă ga-ran-tea-zăăă.. drep-tul… la li-be-răăă ex-pri-maaa-reee

Chiar și așa, Diana Șoșoacă i-a transmis un mesaj lui George Simion.

Diana Ivanovici Șoșoacă a fost dată afară de către colegii ei din partidul AUR, iar acum este senator independent de circa 18 luni. În ultimul weekend din august liderul AUR se va căsători cu logodnica sa. Cu această ocazie, George Simion a invitat la nunta sa pe toată lumea, inclusiv pe Diana Șoșoacă.

Mesajul senatoarei

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!

O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut”, a declarat Diana Șoșoacă pentru PLAYTECH.RO.

Simion, nuntă pe 27 august

George Simion se căsătorește cu Ilinca, iubita sa, pe 27 august, într-un sat cu câreva sute de locuitori din județul Vâlcea. Evenimentul care în mod normal este unul privat, a fost tranformat de liderul partidului AUR într-unul cât se poate de public și grandios.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here