Şoşoacă, lovitură pentru UDMR: Şi-a făcut filială în fieful lor!

Șoșoacă

Diana Șoșoacă și partidul S.O.S încearcă o lovitură politică și au creat o filială a partidului la Miercurea Ciuc, care va fi condusă de etnici maghiari.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă dezvăluie de ce nu vrea să slăbească: Dai impresia de forță!

Prin această mișcare, Șoșoacă va încerca să intre pe zona electoratului maghiar, capitalizat până acum doar de UDMR.

Mesajul

„În județul Harghita, la Miercurea Ciuc, partidul S.O.S. România atinge o performanță care nu a mai fost atinsă până acum de vreun partid naționalist românesc: constituirea unei organizații a Partidului S.O.S. România care va fi condusă de etnici maghiari!

S.O.S. România este singurul partid naționalist românesc care sparge gheața la Miercurea Ciuc și își face filială cu etnici maghiari!

Meritul este al președintelui Partidului S.O.S. România, doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, care prin discursurile sale publice și prin declarațiile sale politice și-a câștigat o masă mare de simpatizanți printre etnicii maghiari din România.

Chiar și ea recunoaște că este inundată de mesaje pline de curtoazie și felicitări pentru activitatea ei, primite de la etnici maghiari de pe întreg teritoriul României.

Mulți dintre aceștia îi spun că ei nu votează cu UDMR și că vor susține Partidul S.O.S. România, iar pe ea o vor la președinția României.

În aceste condiții, anul electoral 2024 se va anunța unul deosebit de interesant. E posibil prin această schimbare de paradigmă în rândul electoratului din România să fim „văduviți” de prezența UDMR în Parlamentul României? Doar timpul ne va putea spune asta…”, arată un comunicat al S.O.S.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here