Şoşoacă a răbufnit la adresa UE: Am ajuns ca UE să ne impună cum să facem normele în România, astfel de directive sunt ilegale!

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a răbufnit la adresa UE după ce în Parlamentul a fost promovată Legea privind studiile clinice intervenționale cu medicamente de uz uman.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă interpretează Deniile din Săptămâna Mare: Să nu ne oprim doar la înfrânare!

„Această inițiativă se aplică și vaccinării anticovid-19? pentru că sunt aici la sancțiuni niște indicații cu privire la toate aceste cercetării ale medicamentelor în locuri improprii. În condițiile în care acest vaccin nu a fost autorizat definitiv cum ați putut să acceptați să faceți vaccinare în condiții mizere. Medicina nu se poate face pe străzi! Am ajuns ca UE să ne impună cum să facem normele în România, astfel de directive sunt ilegale încalcă suveranitatea statelor a țării. Noi nu am semnat tratatul UE ca să hotărască alții de la centru în locul nostru! Conform Constituției României suntem încă suverani vă rog să o respectați și să o citiți în special primele trei articole!”, a spus Şoşoacă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here