Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Răzvan Cuc să-l demită pe șeful CNAIR, Cătălin Homor

protecţia datelor cu caracter personal

Aflat în vizită la Ministerul Transporturilor, premierul Sorin Grindeanu i-a cerut sâmbătă ministrului Răzvan Cuc să ia măsurile legale pentru demiterea directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor.

Premierul i-a cerut ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la CNAIR pentru a verifica modul în care au fost organizate acţiunile de deszăpezire şi au fost formate stocurile de materiale anti-derapante. ”I-am cerut ministrului Cuc să ia toate măsurile legale pentru a-l demite pe directorul CNAIR şi să trimită acolo corpul de control”, a declarat Grindeanu, la ieşirea de la Ministerul Transporturilor.

Directorul general al CNAIR, Cătălin Homor, a fost numit în această funcţie la finalul anului 2015, după ce anterior fusese director general al Metrorex. Premierul s-a arătat dezamăgit de modul în care au fost făcute stocurile de materiale antiderapante.

„Am văzut o problemă legată de stocurile de materiale. De exemplu, de ce avem multe stocuri de sare, dar nu de nisip?”, a spus Grindeanu. Premierul Sorin Grindeanu a făcut sâmbătă o vizită la Ministerul Transporturilor, alături de ministrul de Interne, Carmen Dan, unde a discutat cu reprezentanţii instituţiei pe tema operaţiunilor de deszăpezire.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here