Simion, fascinat de ultraşi: S-a dezbinat totul!

Liderul AUR, George Simion, a fost parte a grupului de ultrași care susțin echipa națională a României „Uniți sub tricolor”.

Simion arată faptul că este fascinat de fenomenul ultras și de modul în care suporterii merg în grupuri organizate la meciuri.

CITEŞTE ŞI: Simion s-a dus peste şefii ASF: Explicații în cazul creșterii prețurilor la polițele RCA!

„Mamă, de câte ori am auzit: Șeful de galerie sau analfabetul! Mi-a plăcut fenomenul suporterilor organizați. Sunt fascinat de ce se întâmplă în țări cum e Italia, cum e Polonia de care sunt foarte tare legat, dar n-am fost șeful unei galerii, aș fi fost bucuros să fiu, asta implică multă organizare”, a spus Simion, la blogul lui Adiță Voicu.

Doar suporter al echipei naţionale

George Simion arată că a ținut cu Steaua în tinerețe, dar s-a scârbit de aranjamentele din fotbalul românesc și a rămas doar suporter al echipei naționale.

„Când eram mic am mers la meciuri la Steaua, după am fost dezamăgit, nu am mai mers. Am prieteni şi de la Craiova, şi de la Farul. S-a dezbinat totul. Uite, ai două echipe din zona Ghencea, ai două echipe de la Craiova, îşi dă frate cu frate în cap. Dezbinarea asta şi toată corupţia, toate aranjamentele care au fost în mediul fotbalului românesc m-au făcut să mă scârbesc şi am mers doar la meciurile României”, a mai zis el.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here