Sfârșit tragic pentru un biciclist din județul Dâmbovița

sursa: Politia Romana
sursa: Politia Romana

Un bărbat de 40 de ani, care mergea pe bicicletă, a murit, duminică seară, după ce a fost lovit de o mașină pe Drumul Județean 712 A din județul Dâmbovița . Incidentul a avut loc în localitatea Pietrari, de pe Valea Dâmboviței.

Omul a fost lovit de un autoturism care era condus de un tânăr de 27 de ani. Oamenii legii au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate  circumstanțele producerii accidentului rutier.

“La data de 7 martie , polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe raza localității Pietrari.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului. Unde din primele cercetări, a stabilit faptul că pe DJ 712 A, în interiorul localității Pietrari, un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi acroșat si accidentat un biciclist de 40 de ani. Din accident a rezultat decesul biciclistului.

Polițiștii, în cauză, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal. Urmează să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a comunicat IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here