Schimb de replici, la distanţă, între Iohannis şi Barna, după ce şi-au depus candidaturile

Presedintele Klaus Iohannis (S) si presedintele Uniunii Salvati Romania (USR), Dan Barna (D), se saluta inainte de participarea la consultarile privind stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului din data de 26 mai, la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, marti, 4 iunie 2019. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns, vineri, afirmaţiilor liderului USR Dan Barna, care l-a catalogat ca fiind “un pompier pentru momentele când casa a luat foc şi se prăbuşea”, precizând că a fost, de fapt, “un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbuşească România”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că dacă nu ar fi fost el preşedinte, PSD ar fi reuşit să distrugă justiţia din România şi să acapareze ţara, ca răspuns la criticile aduse de preşedintele USR Dan Barna. Preşedintele a mai spus că a fost şi va fi în continuare foarte prezent.

“Un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbuşească România. Se poate clasifica şi aşa. Cred că am fost foarte prezent şi voi fi foarte prezent. Fără mine PSD ar fi reuşit să distrugă justiţia din România, ar fi reuşit să acapareze întreaga Românie şi ar fi fost o catastrofă pentru multe generaţii”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ