Scene șocante într-un liceu din Timișoara. Elev umilit și agresat de doi colegi

bataie

Scene vioelente într-o şcoală din Timişoara. Doi liceeni şi-au lovit şi umilit un coleg. Agresiunea extremă a fost filmată, imaginile fiind postate de adolescenţi pe reţelele de socializare.

În imaginile filmate într-o clasă a X-a a Liceului Tehnic de Vest Timișoara se observă cum doi tineri umilesc, îmbrăncesc și lovesc cu ușa în cap un alt coleg, care nu reacționează. Incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze. Băiatul a fost ținta ironiilor și pe Instagram, unde s-ar fi postat, într-un story, imagini indecente cu el, pe care ar fi fost obligat să le facă.

Conducerea școlii face o anchetă pentru a afla cum s-a produs incidentul. Inspectoratul Școlar al județului Timiș s-a sesizat la fel ca și comisia anti-bullying, potrivit observatornews.ro.

Diriginta clasei spune că elevul agresat are o ușoară afecțiune, un deficit de atenție, dar acest lucru nu ii afectează activitatea școlara. Diriginta susține că aceste imagini sunt modalitatea în care elevii își adună amintiri pentru clasa a XII-a.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here