Șase câini ai Poliției Române vor fi pensionați și dați spre adopție

Șase câini ai Poliției Române vor fi pensionați și donați
sursa: Google

Final de carieră pentru șase câini polițiști din județul Vrancea, care vor fi pensionați. Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, este vorba de patru masculi  și două femele din rasa ciobănesc german, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Câinii au fost antrenați pentru patrulare, intervenție la evenimente, identificare urme, tutun și droguri.

„Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea cedează cu titlu gratuit șase câini de serviciu rasa ciobănesc german, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Persoanele interesate, fizice sau juridice, se pot prezenta la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Serviciul Logistic, din municipiul Focșani, strada Cezar Bolliac, nr. 12, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00”, scrie în anunțul IPJ.

Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, sunt câini care au îmbătrânit sau au probleme medicale din cauza cărora și-au pierdut aptitudinile de serviciu. Ei nu mai îndeplineau criteriile, de aceea sunt donați. Cei care vor să-i adopte sunt rugați să aducă o adeverință de la Primărie prin care să se dovedească faptul că au spațiul necesar pentru a ține câinele.

Cetățeanul TV

3 COMENTARII

  1. Va rog sa imi comunicati daca mai aveti caini pentru adoptie la data de astazi, 22.10.2019, pentru a nu face inutil drumul Bacau / Focsani. Va multumesc pentru sprijin.

  2. Salut as dori sa adopt un caine de politie sau chiar 2 pe care sa pun baza cand lipsesc de acasa genul de caine sa nu faca prietenie cu necunoscuti sa nu manance nimic de la niciun necunoscut sa asi faca datoria de cel mai bun prieten fata de mine si sa faca paza cand este necesar sa nu invadeze hoti locuinta sa fie fidel sa nu plece aiurea din curte sa fie cel mai bun prieten si cel mai iubitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here