Rudel Obreja a RĂBUFNIT după condamnare: Au fost multe măgării făcute!

Elena Udrea
Elena udrea și Rudel Obrej, organizatorii „Galei Bute” și principalii „ctori” din dosarul de la Curtea Supremă

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Sentința este definitivă.

Un complet de cinci judecători a stabilit, joi, definitiv, să respingă definitiv căile extraordinare de atac introduse de Elena Udrea și Rudel Obreja în mega-dosarul Gala Bute, astfel că decizia definitivă a acestora de condamnare rămâne valabilă.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea trebuie să meargă la puşcărie! Condamnată DEFINITIV la 6 ani de închisoare! L-a avut avocat pe Tudorel Toader

Rudel Obreja, și el inculpat în dosar, a anunțat, la România TV, că își face bagajele pentru a merge la pușcărie.

Rejudecări diferite

„În momentul de față îmi pregătesc bagajul pentru a mă deplasa unde trebuie. O să sun la poliție, mă voi deplasa, asta este, voi face ce trebuie. Nu știu cât mai am de executat. Nu mă așteptam la asta. Văd tot felul de speculații, care spun că s-a făcut dreptate. Dosarul Horia Simu, dosarul Dan Șova, în toate aceste dosare care sunt identice s-a rejudecat diferit. Oamenii ăia au fost rejudecați, noi ne ducem la pușcărie. Unde vi se pare dreptate. Vorbim de Înalta Curte care trebuie să vegheze la respectarea legii. Tocmai ei fac din unii mumă, din alții ciumă. Au fost multe măgării făcute, presa nu a fost interesată să afle adevărul, ci să o toace pe Udrea. Nu vorbesc eu cu ea la telefon, nu avem prietenii”, a declarat Obreja.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here