Românul condamnat în Marea Britanie pentru moartea a 39 de vietnamezi, prins în Capitală!

Marius Drăghici a fost dat în urmărire internațională la cererea autorităților britanice pentru implicarea în cazul morții a 39 de migranți vietnamezi găsiți asfixiați într-un camion, în 2019.

CITEŞTE ŞI: Încă un şmecher de lux a dispărut din România înainte de condamnare! El nu avea nicio interdicţie, iar acum statul cheltuie milioane să caute în 192 de ţări

El a fost găsit de autorități în București, de unde urmează să fie extrădat autorităților britanice.

Poliția Română a anunțat, miercuri, 10 august, reținerea unui bărbat în vârstă de 48 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare pentru omor prin imprudență (omor din culpă) și conspirație la sprijinirea migrației ilegale. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre Marius Drăghici. El a fost audiat de un procuror al Parchetului Curții de Apel București și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Curtea de Apel București, cu propunere de arestare provizorie, pentru a fi extrădat în Marea Britanie.

Identităţi false

Potrivit unor surse, bărbatul din Onești a încercat să scapă de autorități folosind identități false. El era căutat de doi ani și jumătate, după ce, pe 23 octombrie 2019, 39 de cadavre au fost găsite într-un camion abandonat în Essex, Marea Britanie. Victimele au murit din cauza căldurii și a lipsei de oxigen din spațiul închis al containerului, unde au fost ținute aproape 12 ore. Zece persoane au fost condamnate până acum în acest dosar, inclusiv mai mulți români.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here