Robert Turcescu dezvăluie legăturile lui Ilie Mario Rafael din Ferentari cu Ion Iliescu și Cristian Rizea

Deputatul PMP Robert Turcescu, fost candidat la Primăria Capitalei în vara anului trecut, a dezvăluit legăturile interlopului Ilie Mario Rafael cu fostul președinte Ion Iliescu și cu Cristian Rizea.

Acesta din urmă, poreclit „Cristi Ferrari”, era cât pe ce, tot la alegerile locale de anul trecut, să candideze din partea PSD la Primăria Sectorului 5. Apropiat în 2015 al lui Cristian Rizea, Ilie Mario Rafael este acum omul de bază al secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu,

„Pe 26 septembrie 2015 Ion Iliescu își lansa în Ferentari, la sediul PSD Sector 5, cartea lui de amintiri. Șeful organizației era atunci Cristian Rizea. În umbra lui Rizea stătea același Ilie Mario Rafael, pe care îl puteți vedea în fotografiile de mai jos. Lansarea de carte din 2015 a fost făcută tot cu gărzile de corp care l-au protejat pe Dragnea la ÎCCJ. Numai că Ilie Mario Rafael a trecut acum în umbra lui Codrin Ștefănescu”, a postat pe Facebook Robert Turcescu.

În 2008, Codrin Ștefănescu a candidat la Primăria Capitalei din partea PC, partidul infractorului Dan Voiculescu, sub sloganul „Dă-te cu tancul!”. El a filmat la acea vreme un videoclip, urcându-se pe un tanc fabricat la Reghin, în 1943, şi purtând pe cap o caschetă, găurită de gloanţe, din cel de-al doilea Război Mondial.

În turelă s-a afla senatorul PC de la acea vreme Marius Marinescu, poreclit de presă „senatorul bideu”, deoarece atunci când a demisionat din PD și-a luat din biroul său din Modrogan inclusiv veceul și bideul, despre care a spus că le-a cumpărat din banii lui.

Filmările la videoclipul din 2008 au fost făcute la Muzeul Militar Central, după ce Codrin Ştefănescu a obţinut o aprobare în acest sens de la ministrul Apărării de la acea vreme, Teodor Meleşcanu, acum ministru de Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ