Rivalul lui Dan Nica a plecat din PSD. Senatorul Nicolae Marin a demisionat din partid

Rivalul lui Dan Nica a plecat din PSD. Senatorul Nicolae Marin a demisionat din partid
sursa : Google
Senatorul gălățean Nicolae Marin a demisionat din PSD și din funcția de chestor al Senatului. Anunțul a fost făcut vineri pe Facebook. Marin a luptat împotriva lui Dan Nica pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Galați.

În postarea de pe Facebook, senatorul Nicolae Marin vorbește despre faptul că dezbaterile provocate de el în partid au deranjat. Ca urmare, politicianul a decis să demisioneze din PSD și din funcția deținută în Parlament.

„Într-o democrație sănătoasă dezbaterea și competiția sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galati au deranjat și am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunț la calitatea de membru PSD și la funcția de Chestor al Senatului și voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulțumesc celor care susțin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public!”, a scris Nicolae Marin pe Facebook.

După alegerile europarlamentare, Nicolae Marin a solicitat schimbări radicale în partid, atât la București, cât și la Galați. Candidatura sa la șefia PSD Galați nu a avut succes, alegerile fiind câștigate detașat de Dan Nica, care a obţinut 334 de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ