RATB va asigura transport gratuit pentru copiii care participă la programul “Şcoala altfel”

linii preorășenești Expresul de Măgurele

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunțat că va asigura gratuit transportul pentru copiii preşcolari, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la Programul “Şcoala altfel”, în condiţiile în care până acum părinţii plăteau pentru închirierea autobuzelor.

autobuz RATBConsilierii generali au aprobat, marţi, un proiect de hotărâre privind asigurarea de către Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a transportului local gratuit pentru copiii de grădiniţă, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate prin Programul “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, informează Mediafax.

Programul “Şcoala altfel” se desfăşoară anul acesta în perioada 6 – 10 aprilie, când în unităţile de învăţământ au loc diverse activităţi extraşcolare, iar cadrele didactice au libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii. Elevii au astfel ocazia să meargă la teatru, la film, la muzee sau să participe la evenimente sportive, dar şi să viziteze sedii de instituţii publice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here