Raed Arafat, dezvăluire șocantă: Nu s-a discutat cu mine la Cotroceni despre deschiderea after school-urilor

Fotosursa: Raed Arafat, Captura presidency.ro

Raed Arafat a declarat, potrivit G4Media.ro, că redeschiderea after school-urilor nu s-a discutat la ședința de la Cotroceni. Cel puțin nu în prezența sa.

El spune și că nici ministrul Educației nu a fost la acea întâlnire.
”Nu s-a discutat acolo (la întâlnirea cu premierul Orban și președintele Iohannis, n.red.) despre after school-uri.

Sunt foarte similare școlilor. Ați văzut că multe țări care au deschis le-au reînchis”, a completat el.

„Nu s-a discutat cât am fost acolo”.

La observația că președintele Iohannis a făcut acest anunț, secretarul de stat a răspuns: „Nu s-a discutat cât am fost acolo”.

„Nu intru în ce s-a discutat în amănunte acolo. Asta este o discuție care se face și cu Ministerul Educației. Astăzi (nr; marti) n-a fost ministrul Educației acolo. Deci n-am intrat în această discuție. N-am discutat acest lucru. Nu s-a discutat în prezența mea acest aspect”, a transmis Raed Arafat, marți seară la Digi 24.

El a răspuns că recomandă redeschiderea grădinițelor și creșelor private și a after-school-urilor „cu precauție”.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Premierul Ludovic Orban, cu mai mulți miniștrii și cu Raed Arafat. La finalul întâlnirii, într-o declarație de presă, șeful statului a anunțat că va fi posibilă, după 15 iunie, redeschiderea after school-urilor, grădinițelor și creșelor private.

„Pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor trebui să meargă la serviciu și în perioada vacanței școlare, va fi posibilă după 15 iunie redeschiderea after-school-urilor, a grădinițelor și creșelor private”, a spus Iohannis.

Starea de alertă se va prelungi, a mai anunțat președintele. El a motivat măsura prin faptul că numărul îmbolnăvirilor nu a scăzut.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here