Primarul unui municipiu din România are COVID-19. Cum a descoperit că este infectat

FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com
FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com

Primarul municipiului Slobozia, Dragoş Soare, a fost infectat cu SARS COV 2.


El a anunţat printr-o postare pe reţelele de socializare că a fost depistat cu infecţie cu noul coronavirus. Edilul şef spune că s-a testat zilele trecute, după ce a început să prezinte simptome specifice COVID 19.

„M-am testat pentru că aveam câteva simptome uşoare”

Potrivit acestuia, rezultatul testului a fost pozitiv.

„M-am testat pentru că aveam câteva simptome uşoare şi mă simt în continuare bine. Starea mea de sănătate este una mai degrabă bună. Sper ca situaţia să nu se agraveze în zilele următoare. Dar probabil că ce a fost mai rău a trecut.”, a scris primarul.

În izolare timp de 14 zile

În aceste condiţii, Dragoş Soare va sta în izolare timp de 14 zile, potrivit stiripesurse.ro.

„Infecţia cu SARS-COV2 este un pericol real, care nu a trecut, deşi rata de incidenţă în Municipiul Slobozia a scăzut destul de mult în ultima săptămână.

Vestea bună este că cele două centre de vaccinare care vor funcţiona în Slobozia sunt pregătite să funcţioneze. Iar în curând va începe vaccinarea pentru persoanele cuprinse în etapa 2. „, a mai precizat primarul.

În judeţul Ialomiţa, de la debutul pandemiei de coronavirus, 7039 de persoane s-au infectat cu coronavirus. Incidenţa a fost, conform raportării de joi, de 1,74 cazuri la mia de locuitori.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.