Primarul din Timișoara, Nicolae Robu, a primit de la firma de salubrizare din oraș o mașină de serviciu marca Mecedes E 350

Se reabilitează Piaţa Operei

Nicolae RobuNicolae Robu va circula de acum îainte cu o mașină de lux, Mercedes E 350. Atomobilul i-a fost transmis, Primăriei Timișoara, în folosință gratuită, de societatea de salubritate Retim.

Societatea de salubritate din Timişoara, Retim, ai cărui acţionari sunt Consiliul Local Timişoara– 50 la sută şi o firmă germană – 50 la sută, a achiziţionat două maşini pentru deplasarea în diferite puncte de lucru ale societăţii. Una dintre ele este Mercedesul pe care îl va folosi Nicolae Robu.

Până în prezent Robu a avut ca mașină de serviciu tot un autoturism de producție germană, un WV Passat moştenit de la fostul primar, Gheorghe Ciuhandu. Actualul edil a precizat că mașina veche trebuia schimbată pentru că a fost implicată și într-un accident rutier.

Potrivit declarației de avere, în particular, Nicolae Robu deține două mașini. Un Daewoo Cielo din 2003 și un Renault Laguna 2 din 2001.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here