Primarul Băluță, acuzat de înscenare cu ziare ilegale atribuite contracandidaților

Băluță
Primarul interimar Daniel Băluță, acuzat de înscenare de ziariștii de la Mondo News

Într-un articol publicat de mondonews.ro, intitulat, „Daniel Băluță, cel mai prost regizor din sectorul 4”, primarul interimar al sectorului 4 este acuzat că ar fi recurs la o înscenare pentru a lovi în contracandidații săi la alegerile de duminică.

Potrivit sursei citate, Daniel Băluță ar fi realizat „o înscenare de toată jena”, prin care ar fi pus mâna pe niște „voluntari” care distribuiau așa-zise ziare electorale ilegale. În înregistrarea postată de primarul Băluță pe pagina sa de Facebook, scriu ziariștii de la Mondo News, „«catindatul» social democrat vrea să sugereze că respectivele publicații sunt opera echipei de campanie a principalilor contracandidați, Sava și Piedone. Asta în condițiile în care cei care au fost «prinsi» de DANIEL BĂLUȚĂ și trepădușii săi au declarat că sunt voluntari și că au primit ziarele la metrou pentru a le distribui în SECTORUL 4”.

Băluță
Postarea de pe facebook a lui Daniel Băluță, alături de comentarii ale cititorilor. Sursa: mondonews.ro

Jurnaliștii consideră că înscenarea reiese tocmai din fapătuș că așa-zisa distribuire a ziarelor ilegale ar fi avut loc în același loc unde începea și distribuția materialelor electorale ale candidatului PSD Daniel Băluță. „Noi nu știm cam cum a terminat DANIEL BĂLUȚĂ facultatea de Stomatologie însă dacă ar fi avut neinspirația să încerce la Teatru nu intra niciodată” mai consemnează jurnaliștii de la Mondo News.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here