Primăria Municipiului Bucureşti: Consultaţii oftalmologice gratuite pentru copii în perioada verii

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, organizează, împreună cu ambulatoriul de specialitate al Spitalului de copii „Dr. Victor Gomoiu”, un program de consultaţii oftalmologice gratuite pentru copii.

„Prin această iniţiativă ne dorim să promovăm starea de sănătate a copiilor şi să venim în sprijinul părinţilor care doresc să îi aducă pe cei mici la un consult oftalmologic de specialitate. Această campanie are drept misiune depistarea precoce a tulburarilor de vedere şi corectarea lor promptă. Ca autoritate locală, este de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a facilita accesul atât al copiilor, cât şi al părinţilor lor la sănătate, educaţie, sport şi cultură. Consultaţiile se vor desfăşura în noul ambulatoriu pe care l-am inaugurat recent şi unde micii pacienţi vor fi consultaţi într-o unitate medicală realizată la standarde europene. Am desfăşurat şi vom mai desfăşura programe similare, prin care toată lumea să poată beneficia de experienţa specialiştilor noştri”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Printre testele care se pot face în cabinetul de oftalmologie al ambulatoriului Gomoiu se numără măsurarea dioptriilor prin autorefractometrie, testarea acuităţii vizuale cu şi fără corecţie pe grupe de vârstă şi teste de stereoscopie.

Aceste consultaţii oftalmologice vor fi acordate în perioada 10 iulie – 30 august, pe baza unei programări telefonice. Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii „Dr. Victor Gomoiu” se află pe strada Prieteniei numărul 2A, Bucureşti, iar consultaţiile se pot face în zilele de luni, în intervalul 16,00-18,00, şi miercuri, între 09,00 şi 11,00.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here