Preşedintele Iohannis îşi depune candidatura la Biroul Electoral Central

Iohannis a anuntat ca sustine alegerea primarilor in doua tururi
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis își depune, astăzi, la ora 12.00, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru un al doilea mandat.

La BEC, preşedintele Klaus Iohannis va fi însoţit de liderul PNL Ludovic Orban, membri ai echipei de campanie, ai conducerii filialei PNL Bucureşti, precum şi de simpatizanţi şi susţinători.

„Dragi români. Vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veți da la alegerile prezidențiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru țara noastră. Vreau să fiu foarte bine înțeles: acest vot va fi respectat! Nu voi desemna niciun guvern care nu își asumă ferm aceste deziderate!Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni, la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate. O majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priorități legate de normalizarea României, o majoritate care să fie pro-europeană și să susțină lupta împotriva corupției. PSD a dovedit că este incapabil să facă toate aceste lucruri și trebuie să plece.Îmi asum ca obiectiv național această viziune a României funcționale, a României normale și îi voi aduce alături de mine pe toți cei care o împărtășesc, astfel încât să devină realitate. Acesta este proiectul întregii Românii, acesta este proiectul meu, acesta este proiectul unei întregi generații!”, a declarat Iohannis, pe 8 august.

Și-au mai depus candidaturile până acum Viorica Dăncilă (PSD) şi cel Theodor Paleologu (PMP).

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

Pe 12 octombrie va începe campania electorală. De asemenea, pe 10 noiembrie este programat primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.