Polițistul pedofil, protejat de Ministerul de Interne. Raportul Despescu care cerea cercetarea polițiștilor implicați, a fost înlăturat| VIDEO

pedofil

Informații noi în cazul polițistului pedofil Eugen Stan, protejat de șefi. Raportul de control prin care s-a dispus ca mai mulți polițiști suspecați că l-au favorizat pe pedofil să fie cercetați discuplinar a fost mușamalizat, potrivit unor surse din Ministerul de Interne.

În ianuarie 2018, după ce polițistul Eugen Stan a fost prins, șeful Poliției Române de la acea vreme, chestorul general Bogdan Despescu, a dispus un control intern, care a stabilit că mai mulți polițiști nu și-au făcut datoria și l-au protejat pe agentul infractor. Prin același document s-a dispus cercetarea disciplinară a polițiștilor implicați.

Potrivit surselor Cetățeanul, raportul chestorului Despescu a fost înlăturat, iar polițiștii vizați de cercetarea penală au scăpat cu fața curată.

Fără să se consemneze nimic la dosarele profesionale, cei mai mulți dintre ofițerii care l-au favorizat pe pedofilul Eugen Stan și-au păstrat posturile călduțe și au fost avansați!?! Așteptăm reacția ministrului de Interne Lucian Bode.

Implicarea polițiștilor, constatată și de judecătorii care l-au condamnat pe pedofilul Eugen Stan

„Zeci de oameni ai legii sunt responsabili de faptele polițistului pedofil, potrivit deciziei instanței, care ar putea fi ca un rechizitoriu în acest caz”, a declarat reprezentantul Sindicatului polițiștilor Europol, Cosmin Andreica, în cadrul emisiunii „Interviurile Cetateanul.net”.

O anchetă Cetateanul.net arată că polițistul pedofil Eugen Stan care a comis 18 infracțiuni de agresiune sexuală, majoritatea împotriva minorilor, a fost protejat ani de-a rândul de structurile mafiote din cadrul Ministerului de Interne.

Într-un document ținut secret de Justiție, magistrații spun că dacă Poliția și DGPI (structura de Protecția Internă) și-ar fi făcut datoria, Stan nu ar fi nenorocit atâția copii! Mai mult, cei care l-au proteja pe polițistul-infractor sexual au fost chiar avansați! Întreaga anchetă o puteți citi – aici.

„După ce a fost condamnat polițistul, au apărut informații noi. Judecătorii vorbesc de complicități ale unor polițiști, care astăzi ocupă aceleași posturi, unii chiar au fost avansați”, a declarat jurnalistul Sorin Ghica, la „Interviurile Cetateanul.net”.

Întreaga dezbatere pe acest subiect și alte dezvăluiri le puteți urmări în clipul de mai jos:

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Din toata povestea lipseste ilustrul personaj Radu Gavris, sef Omoruri la acea vreme, cel care a a tergiversat dosarul ani de zile, desi era in atributiile lui sa cerceteze o astfel de speta extrem de grava.

    Ba chiar a prescris initial dosarul, prin 2018 fiind un mare scandal pe tema aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here