Polițiștii din Târgoviște, supărați că sunt criticați pe Facebook

Poliția Locală Târgoviște și-a închis începând de miercuri mesageria paginii de Facebook din cauza numeroaselor mesaje „inadecvate” primite la diverse ore ale zilei, oamenii fiind sfătuiți să sune la dispeceratul instituției dacă vor să facă sesizări.

Reprezentanții Poliției Locale Târgoviște au anunțat că mesageria paginii de Facebook a fost închisă începând de miercuri.

Aceștia arată într-un comunicat de presă că decizia a fost luată din cauza „multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi și din noapte” și le cer locuitorilor orașului să sune la dispeceratul instituției, dacă vor să facă sesizări.

„Vă informăm totodată, că începând de astăzi (miercuri n.r.) mesageria paginii de Facebook va fi închisă din cauza multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi și din noapte. Având în vedere numărul mare de sesizări primite pe pagina de Facebook (Poliția Locală Târgoviște) a instituției noastre, dar și prin poșta electronică, vă solicităm, în cazul unor reclamații ce necesită intervenția imediată, să apelați Dispeceratul Poliției Locale”, se arată în comunicatul de presă.

Poliția Locală Târgoviște este o instituție subordonată autorităților locale.

1 COMENTARIU

  1. hopaaa… s-a supărat văcarul pe sat :)
    precum președintele CJ D-vița că a fost interpelat despre fițuica-oficios „Actualitatea Dâmboviţeană”, pe care aruncă peste 20.000(!!!) lei lunar în plină campanie electorală :(

LĂSAȚI UN MESAJ