Poliția Română, primele precizări legate de descinderile oamenilor legii la Murgeni, după ce au avut loc o bătaie între clanuri rivale

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Poliția Română a făcut primele precizări despre descinderile care au loc duminică  la Murgeni, județul Vaslui. Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, fac peste 20 de percheziţii domiciliare la adrese de pe raza oraşului Murgeni.

Ele vizează persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, a comunicat IPJ Vaslui.

Potrivit IPJ Vaslui, în cauza în care au fost dispuse percheziţiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul” săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere”.

 Peste 120 de poliţişti, prezenţi la  descinderi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a precizat că la faţa locului sunt peste 120 de poliţişti, 70 de luptători de la Acţiuni Speciale şi peste 80 de jandarmi. Potrivit acestuia,  mai multe persoane vor fi duse la audieri. La începutul săptămânii, oraşul Murgeni a fost declarat zonă specială de siguranţă publică. Decizia a fost luată  după ce au avut loc mai multe conflicte între grupări rivale, potrivit stiripesurse.

Citiți și : Ultima ora 70 de mascati au descins la clanurile din Murgeni care s-au batut in plina strada_

Ancheta  este în curs de desfăşurare. Au fost făcute cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

Descinderile au loc cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău şi Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea şi Galaţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here