PMB prelungește până pe 10 martie analiza ofertelor la licitația pentru cele 400 de autobuze Euro 6

linii preorășenești Expresul de Măgurele

Primăria Capitalei prelungeşte până pe 10 martie perioada de analiză a ofertelor la licitaţia pentru achiziţia celor 400 de autobuze Euro 6, dar precizează că procedura se poate finaliza și mai devreme.

„Având în vedere că în data de 5 decembrie a expirat perioada de 25 de zile de evaluare a ofertelor pentru licitaţia organizată de PMB, în vederea achiziţionării de autobuze, municipalitatea anunţă că, potrivit art. 227 alin. 3 din Legea 99/2016, această perioadă de evaluare se prelungeşte (pe durata de valabilitate a ofertelor) până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018. Este important de subliniat că procedura se poate finaliza oricând în acest interval”, anunţă Primăria Capitalei.

Municipalitatea susţine că această prelungire este necesară pentru că procesul de evaluare este „laborios”, iar volumul de documente ce trebuie analizate este foarte mare. Perioada de depunere a ofertelor la licitaţia organizată de Primăria Capitalei pentru cumpărarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 s-a încheiat pe 10 noiembrie, iar companiile participante sunt Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.S, MAN Truck&bus AG, Mercedes Benz Romania SRL şi Otokar Europe.

Licitaţia iniţială, unde au depus oferte 15 companii, a fost lansată pe 3 iulie, valoarea estimată a contractului fiind de peste 510 milioane de lei, însă oferta a fost anulată automat de SEAP din cauza unor „disfuncţionalităţi tehnice”, aşa cum a anunţat ulterior PMB. Primăria arăta atunci că a notificat SEAP de prelungirea termenului pentru depunerea ofertelor, însă acesta nu a fost actualizat pe site din cauza „zilelor libere de Sf. Maria”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here