Percheziţii de AMPLOARE la interlopii lui Ghenosu: Terorizează România de zeci de ani!

Polițiștii pun în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în Târgoviște.

Vizați de aceste percheziții ar fi membri ai clanului Ghenosu, care sunt acuzați de amenințare, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, efectuează 5 percheziții domiciliare, în municipiului Târgoviște.

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fapte prevăzute de Codul Penal.

CITEŞTE ŞI: DIICOT a luat pe sus interlopii din clanul Ghenosu: Marea Britanie a intervenit

La acțiune, polițiștii sunt sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști.

Cine este liderul

Interlopul Ghinea Florin zis „Ghenosu”, în vârstă de 48 de ani, unul dintre cei mai temuți și violenți dintre români aflați pe lista urmăriților internațional, a fost preluat sub escortă, în 2020, pentru a fi extrădat în România, din Marea Britanie.

El a dispărut în luna mai 2018, chiar înaintea unor descinderi DIICOT la locuinţa sa, fiind dat în urmărire, și prins la Londra în luna august a aceluiași an.

Florin Ghinea este acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane și constituire de grup organizat și pe numele lui există un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul București. Acesta urmează să fie încarcerat și apoi adus în fața instanței care a emis mandatul.

În urma unui control intern la IPJ Dâmbovița, s-a aflat cum a scăpat interlopul Ghenosu de mascații de la DIICOT. Potrivit raportului, el se întâlnise pe stradă cu un poliţist şi a fugit prin spatele curţii. Florin Ghinea se afla printre sutele de suspecţi vizaţi de descinderile din Ziua Z – ziua luptei împotriva crimei organizate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here