Parcare de 21 de milioane de euro la intersecția Pantelimon – Vergului

Parcarea de la intersecția Pantelimon Vergului
Parcarea de la intersecția Pantelimon Vergului

Primarul General Gabriela Firea a anunțat că a semnat contractul de realizare a parcării de la intersecția Pantelimon-Vergului, obiectiv de investitii care face parte din proiectul „Reabilitare Sistem Rutier cu Linii de Tramvai pe Șos. Pantelimon și Șos. Iancului”.

„Dupa aproape 7 ani de cand trebuia construita aceasta parcare de tip park&ride, am facut, impreuna cu specialistii Primariei Capitalei si ai constructorului, toate demersurile astfel incat acest proiect, atat de important pentru descongestionarea traficului in Bucuresti, sa fie deblocat! Am semnat contractul de executie, au fost obtinute toate avizele, inclusiv autorizatia de construire si s-a emis ordinul de incepere a lucrarilor.

parcare1

Durata de executie a parcarii, care va avea o capacitate de cca 500 de locuri, este de 12 luni, iar valoarea investitiei este de aproximativ 21 de milioane de euro. In ceea ce priveste costurile de realizare a acestui proiect, ne bazam, conform legii, pe un ritm firesc al incasarilor de la Ministerul de Finante. Reamintesc inca o data ca Primaria Capitalei nu incaseaza taxe si impozite, bugetul Primariei Generale fiind alimentat peste 90% din impozitul pe venit”, a transmis Firea printr-un comunicat de presă.

Parcarea de la intersectia Pantelimon Vergului va fi realizata de Asocierea „Tehnologica Radion, TIAB si VIA Proiect”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.