Orban: Este o zi istorică pentru noi. Cel mai spectaculos rezultat al PNL în ultimii 30 de ani/VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seara, după închiderea urmelor de vot, că PNL a înregistrat o victorie istorică în alegerile locale 2020.

„Pentru noi, PNL, este o zi istorică! Pentru prima dată, de la Revoluție, în ultimii 30 de ani, Partidul Național Liberal a înregistrat o victorie în alegeri învingând PSD fără drept de apel. Este cel mai spectaculos rezultat al PNL în ultimii 30 de ani.”, a declarat premierul Orban.

Potrivit rezultatelor parțiale, liberalii au câștigat aproximativ 50 la sută dintre consiliile județene și au între 17 și 20 de primari în municipii reședință de județ și 1.500 de primari, „dacă nu și mai mult” în celelalte localități.

”Mă bucur enorm că am eliberat Bucureștiul! Bucureștenii și-au dorit să elibereze Bucureștiul de caracatița PSD care a sufocat Capitala. Victoria lui Nicușor Dan este rezultatul unui efort depus de el timp de cel puțin 12 ani.Victoria din București este și rezultatul faptului că PNL, deși are oameni valoroși, l-a susținut pe Nicușor Dan. Putem spune clar că am câștigat aproximativ 50% dintre consiliile județene și aproximativ 1500 de primari. În ceea ce privește votul poltitic, PNL a obținut cel mai bun scor din istoria sa, ce ne onorează și ne obligă.”, a arătat Ludovic Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here