Orban a RĂBUFNIT: Cîmpeanu a demisionat „din iniţiativa altcuiva”!

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Fostul lider liberal Ludovic Orban (deputat Forţa Dreptei) susţine că Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei „din iniţiativa altcuiva” şi nu „din proprie iniţiativă„.

CITEŞTE ŞI: Orban, părăsit de încă un deputat: Se întoarce la PNL!

„Mă îndoiesc că Sorin Câmpeanu s-a speriat de moţiunea depusă de noi cu cei de la USR. Dar şi-a dat demisia. Din proprie iniţiativă, zice el. Din iniţiativa altcuiva, zic eu. A celui care l-a impus. Este o victorie a părţii „nealiniate” din media şi din societate. Ceea ce ar trebui să dea încredere celor care pare că şi-au pierdut speranţa că se poate face o asanare morală a vieţii publice”, a scris Ludovic Orban, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Ce spune USR

Şi preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat pe pagina sa de socializare la anunţul demisiei lui Cîmpeanu.

„Un plagiator mai puţin în Guvern. N-a mai prins moţiunea USR de marţi. Aşteptăm şi demisia celuilalt: Ciucă” – a scris Drulă. USR şi Forţa Dreptei au depus, marţi, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.Moţiunea poartă titlul „România educată să fure. Sorin Cîmpeanu face şcoala de ruşine” şi este programată pentru dezbatere şi vot marţea viitoare. Joi seara, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi-a anunţat demisia din funcţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here