O terasă din Vama Veche, închisă din cauza Covid-19

foto sursa: terasa mare, pixabay, com

O terasă din Vama Veche a fost închisă. Decizia a fost luată după ce o angajată de la bar a fost confirmată cu Covid-19. Direcţia de Sănătate Publică anunță că va declanşa o anchetă epidemiologică în acest caz.

Potrivit autorităţilor, o angajată de la barul unei terase din Vama Veche a fost confirmată cu Covid-19. La faţa locului au mers poliţiştii. Ei le-au pus în vedere reprezentanţilor terasei să închidă temporar unitatea.
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa va declanşa o anchetă epidemiologică în acest caz, potrivit .hotnews.ro.
Prefectura Constanţa a transmis sâmbătă, că de la debutul pandemiei cu noul coronavirus în județ au fost confirmate 352 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 19 persoane au decedat. Iar 313 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi , din judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa. Mai sunt 79 de persoane internate, dintre care 65 din judeţul Constanţa şi 14 din Tulcea şi Ialomiţa.
Totodată, în centrele de carantină din judeţul Constanţa se află 41 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. La nivelul judeţului Constanţa sunt 2.297 de persoane în izolare la domiciliu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here