Nouă ipoteză în cazul mitralierei furate: O farsă a colegilor

O nouă ipoteză a apărut în cazul militarului care a fost atacat și lăsat fără un pistol mitralieră în timp ce se afla în postul de pază de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat.

Potrivit unor informații, se ia în calcul și faptul că atacul ar fi fost pus la cale de către colegii santinelei, pentru… a-l zbura din Armată.

De asemenea, militarul a dat vreo 4 declarații și în toate s-a contrazis, a fost incoerent. Însă, a recunoscut că nu era atent atunci când a fost atacat, că urmărea o slujbă religioasă pe telefon.

Continuă cercetările în cazul militarului care fost atacat și lăsat fără pistolul mitralieră din dotare și fără 30 de cartușe. Potrivit datelor din anchetă, acesta ar fi recunoscut că era atent la telefon întrucât urmărea o slujbă religioasă și se ruga. Filtrele continuă în județul Constanța, dar și în țară. Totodată, menționăm că arma a fost căutată de scafandri inclusiv în Canalul Dunăre – Marea Neagră. Suspectul ar avea o înălțime de aproximativ 1,70 – 1,75.

Lucrurile s-au complicat

De asemenea, potrivit ultimelor ipoteze, nu este exclus ca, în cauză, atacul să fi fost pus la cale de colegii militarului, cu scopul de a-l zbura din Armată. Dacă ar fi așa, și dacă toată isteria ar fi pornit de o așa-zisă răzbunare, iată că lucrurile s-au complicat. Însă, rămâne de văzut care sunt datele finale ale anchetei.

Menționăm că acesta s-a tot contrazis în declarații. A dat vreo 4, mereu cu alte detalii, ca în cele din urmă să recunoască faptul că era atent la telefon, că urmărea pe internet o slujbă religioasă și se ruga.

Cercetările continuă, fiind instituite filtre rutiere în județ și în țară.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here