Nicușor Dan, tocat chiar de USR după ce tăiase banii persoanelor cu handicap

Nicușor Dan

Stimulentele pentru persoanele cu handicap vor fi achitate integral în București, transmite USR PLUS, care îl acuză pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că le redusese la jumătate, nerespectând astfel o hotărâre a Consiliului General.

„Consilierii USR PLUS București repară o nedreptate: stimulentele pentru persoanele cu handicap vor fi achitate integral”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, USR PLUS București a impus, joi, în cadrul negocierilor la nivelul coaliției din Consiliul General, alocarea de fonduri suplimentare din bugetul Primăriei pentru stimulentele acordate persoanelor cu handicap și altor persoane vulnerabile.

Aproape 350 de milioan de lei

„Este vorba de o sumă de 343,7 milioane de lei pentru aceste ajutoare pe care primarul general le redusese la jumătate, nerespectând astfel o hotărâre a Consiliului General. În ședința de vineri această greșeală va fi îndreptată”, se mai arată în comunicat.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan, acuzat că a PONTAT la primărie deși era…în vacanță!

Consiliul General al Municipiului București a fost convocat de Nicușor Dan pentru a vota rectificarea bugetului propriu al municipiului București pe anul 2021.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here